Pe planeta exista peste 8000 de specii de reptile, pe fiecare continent unde temperatura este destul de ridicata. Acestea traiesc pe pamant de peste 200 de milioane de ani. Reptilele sunt considerate animale cu sange rece, agresive si periculoase iar in definitiv sunt niste animale fascinante. Organismul lor are capacitatea sa isi controleze tempertura interna asa cum procedeaza si mamiferele.

Reptilele sunt cele mai longevive de pe pamant si dintre cele 8000 de specii, doar 500 sunt veninoase. Este adevarat ca anual mii de oameni sunt muscati de serpi si din fericire un procent mic isi pierd viata. Serpii NU sunt vegetarieni, consumand doar hrana de origine animala: mamifere de talie mica (rozatoare, soareci, sobolani), mamifere de talie mare (antilope), pasari, alte reptile, pesti, insecte, oua, etc.

Sunt periculosi si daunatori in acelasi timp. Pentru indepartarea acestora din gradinile dvs sau din jurul casei, exista solutii pe baza de ulei de camor si apa, eficiente care alunga serpii. De exemplu spray-ul REP68 este o solutie repelenta care sse pulverizeaza pe suprafete verticale. Aceste spray creeaza o bariera olfactiva care tine serpii si alte reptile la distanta. Se poate pulveriza pe in gradina, piscina, casute din lemn, terase, pereti, ziduri, pavaje, garduri, etc. Este un spray gata preparat, ideal ptr utilizarea imediata.

Pulverizati uniform spray-ul impotriva reptilelor pe toate suprafetele care se pot curata. Daca nu spalati suprafata tratata, produsul este eficient pentru aproximativ o saptamana. Ploaia si irigatiile pot reduce din eficienta spray-ului. In acest caz, repetati tratamentul. Aplicati produsul doar de 1/2 pe saptamana pana cand se acesta se termina.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s