Sfaturi si metode de eliminare a rozatoarelor din casa!

Posted: Februarie 6, 2014 in Articole
Etichete:, , , , , , , ,

Prezenta soarecilor prin locuintele dumneavoastra este inevitabila odata cu sosirea frigului. Bineinteles ca este o problema jenanta, daunatoare pentru dvs si locuinta. Soarecii sunt purtatori de foarte multe boli infectioase care se pot transmite la om cu multa usurinta, de asemenea sunt doarte daunatori pentru locuinta (rod podelele, peretii din rigips, mobilierul si cablurile electrice). Odata ce au intrat prin peretii de rigips, vata de sticla sau pe sub podele, cu greu ii mai scoateti de acolo. Iata cateva metode recomandate in alungarea acestor vedete nepoftite din casa dvs.:

 1.Cacursa_soareci_ttp33pcane mecanice -aceste capcane se utilizeaza foarte usor, se pun pe traseele de deplasare ale soarecilor cu putin momeala (pasta raticida, peste afumat, salam, etc.) in interiorul acesteia. Capcanele mecanice au niste dinti foarte fermi, astfel ca in momentul capturarii soarecelui, acesta nu va mai putea scapa. Dupa capturare, aruncati soarecele la gunoi, spalati putin capcana si o puteti reutiliza. In orice moment utilizati capcana este indicat sa folositi manusi de unica folosinta.

 lipici_pentru_soareci_top102.Lipici pentru soareci – un lipici bun cu o prindere ferma, va face minuni in capturarea soarecilor din locuinta. Tubul lipiciului arata ca un tub de pasta de dinti si se pune pe un carton destul de gros cu o momeala in mijlocul acesteia. Se plaseaza cartonul in zonele frecventate de soareci si se verifica din cand in cand, iar dupa capturare aruncati cartonul la gunoi.

 3.Dispozitiv cu ultrasunete pentru soareci – aceste aparate emit ultrasunete pe o anumita frecventa perceputa de soareci ca un scartait pe tabla de scris. Este o solutie eficienta atunci cand aveti soricei prin casa. Atentie: ultrasunetele nu trec nici printr-o simpla perdea, au nevoie de spatiu deschis pentru eficienta maxima. Puteti plasa un astfel de aparat pe hol la o distanta de cativa cm de la sol, iar usile din casa sa ramana in permanenta deschise.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s