Serpii sunt benefici dar in acelasi timp si foarte periculosi. Este adevarat ca daca aveti serpi in gradina, scapati de problema rozatoarelor dar nu va simtiti comod vazand un sarpe tarandu-se prin iarba, mai ales daca aveti si copii mici. Este adevarat ca nu toti serpii sunt veninosi, dar daca sunteti muscat de un sarpe tot veti avea nevoie de un tratament specializat. Incercati sa nu le creeati un mediu pentru dezvoltare acestor reptile si luati masuri de eliminare a acestora. Va propunem cateva metode de alungare a serpilor din gradina dumneavoastra:

1.Pastrati curatenia in gradina si taiati tufisurile – serpii adora locurile umbroase, tufisurile, arbustii si iarba inalta. Tundeti arbustii regulat, nu lasati gazonul sa creasca mai mult de cativa cm de la sol. Nu lasati mormane de frunze, gramezi de caramizi, obiecte din lemn pe care nu le mai folositi. Curatati toate spatiile din gradina si mentineti o curatenie stricta.

2.Plantati menta la extremitatile gradinii – menta este una din plantele care tin la distanta serpii de gradina dumneavoastra. Bucurati-va de un spatiu fara reptile plantand menta pe toate marginile gradinii dvs.

3.Folositi spray anti reptile – spray-ul are la baza esenta de camfor ce creeaza o bariera olfactiva in locurile unde este aplicat. Estenta de camfor este un repelent excelent pentru serpi si alte reptile din gradina dvs. Folositi cu incredere acest spray deoarece nu este toxic ptr oameni, nu dauneaza plantelor sau culturilor.

4.Utilizati granule pentru serpi  – REP94 este un amestec de ulei de camfor, materiale argiloase si mix de esente parfumate. Aceste granule repelente sunt ideale in alungarea reptilelor din gradina dvs. Cand aveti o invazie cu serpi, presarati granule prin gradina, prin locurile freventate de reptile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s