Tratamente pentru eliminarea gandacilor de bucatarie

Posted: Februarie 12, 2014 in Articole
Etichete:, , , , , , , ,

Gandacul de bucatarie este numarul 1, in topul celor mai scarboase insecte. Se incapataneaza sa ne invadeze linistea si spatiul casei. Oricat veti omora din gandacii de bucatarie, in urma lor exista descendenti si prieteni. Numai stati pe ganduri si treceti la fapte. Iata cateva metode si solutii de combatere a gandacilor de bucatarie.
Pulbere contra gandacilor de bucatarie – cand sesizati gandaci prin bucatarie, presarati prin spatele mobilierului de bucatarie aceasta pulbere. Nu spalati in urma prafului dar in schimb repetati tratamentul la interval de o saptamana. Gandacul intra in contact cu pulberea, o duce inclusiv in cuib, iar moartea survine la cateva ore de la interactiunea cu substanta din pulbere.

Placi adezive sau capcane cu feromoni contra gandacilor de bucatarie – aceste capcane se folosesc atunci cand aveti gandaci veniti de prin vecini, iar infestarea nu este la dumneavoastra in casa. Se plaseaza capcanele pe traseele gandacilor si prin apropierea ferestrelor, usilor si tevilor de canalizare. Capcanele au in interior un feromon special care atrage gandacul. Este o metoda ecologica, non-toxica, nu afecteaza animalele de companie sau copii mici.

Tratament prin pulverizarea de insecticide – insecticidele pentru pulverizare se pot grupa in doua categorii: de remanenta care omoara daunatorii pe perioade mai indelungate de timp (5-10 saptamani) sau de soc, doar efect imediat (pana la o saptamana). De obicei insecticidele de remanenta se folosesc cu precadere la interior acolo unde sa nu fie spalate de ploaie sau de roua, si au un miros destul de slab, iar insecticidele de soc au un miros puternic care sa irite gandacii pentru a-i scoate din ascunzisuri cu scopul de a intra in contact su substanta pulverizata pe suprafete. Pentru gandaci se trateaza spatiile pe la colturile incaperii, prin spatele obiectelor aflate in incapere (dupa dulapuri sau orice tip de mobilier), etc.

Gel insecticid pentru eliminarea gandacilorGlobol Gel se foloseste acolo unde gradul de infestare este mediu sau suplimentar tratamentul prin pulverizare in caz de infestare masiva. Avantajul acestui insecticid este ca se aplica foarte usor, nu miroase, nu este toxic pentru oameni si are remanenta de pana la 4 luni.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s