soarece_in_casaDaca un soricel s-a cuibarit in casa ta ca un musafir nepoftit, in acest articol vei gasi sfaturi utile despre cum poti sa-l dai afara. Prima metoda prin care se poate face acest lucru este aceea de a mai invita un musafir la tine in casa. Cel mai mare dusman al soriceilor este pisica. Aceste doua animale nu pot supravietui impreuna.

Ori pleaca pisica si soricelul ramane in continuare, ori ramane pisica, iar soarecele sfarseste mancat. Orice soarece care simte miros de pisica va evita sa se apropie. Exista cateva mirosuri pe care soarecii nu le suporta. In sertare, dulapuri se poate pune coaja de ceapa, usturoi, foi de dafin sau frunze de menta – acestea nu sunt deloc agreate de micile rozatoare.

O buna metoda de a prinde soarecii este prin folosirea capcanelor. Nu este recomandat folosirea branzei ca momeala pentru ca dupa putin timp ea incepe sa se usuce si nu mai este un aliment delicios pentru soareci. Desi pare greu de crezut soarecii sunt nebuni dupa branza doar in desene animate. Cea mai atractiva momeala pentru soareci este slanina, untul amestecat cu fulgi de ovaz si alunele.

Un alt truc este amplasarea mai multor capcane, nu doar a doua sau trei. In aceste situatii uciderea excesiva este in regula. De asemenea, asigurate ca ai plasat mai multe capcane si in zonele unde ai gasit excremente de soarece. Aceasta este o zona evident des vizitata. Nu uita sa verifici des capcanele si sa elimini rozatoarele moarte, astfel incat sa eviti crearea de mirosuri neplacute.

Magazinul www.einsecticide.ro ajuta in eliminarea eficienta a rozatoarelor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s