Cine suntem

einsecticide.ro este o platforma online pentru comertul en-gros si en-detail al aparatelor anti-daunatori. 
 
Firma noastra este importatoare si distribuitoare a unora dintre cele mai eficiente sisteme de aparare impotriva rozatoarelor, insectelor si animalelor violente.
Reperele noastre sunt dintre cele mai variate: aparate anti-insecte, anti-rozatori, electroraticide, electroinsecticide, zgarzi electrice, etc.
Produsele pe care le comercializam respecta toate normele legale in vigoare. Ele nu dauneaza mediului inconjurator sau animalelor domestice. 
Si cel mai important, nu sunt toxice pentru oameni. Dorim sa oferim produse cat mai eficiente, dar sigure pentru dvs. si familia dvs.
Preturile sunt deasemenea o prioritate a noastra. Fiind un magazin online, in primul rand ne bazam pe preturile mici. Toate produsele expuse pe site sunt pe stoc, intrucat importurile le facem in cantitati mari, tocmai pentru a avea si cel mai bun pret de pe piata.
Comentarii
  1. tanase catalin spune:

    buna ziua,
    doresc sa achizitionez otrava pentru soparle. va rog sa ma ajutati cu un contact (tel /email pentru a putea comanda, eventual poate imi recomandati un produs. multumesc

Lasă un comentariu